Ez mitől lehet/mi ez?
Elkezdtem bontani a csempét, és a konyhában kb két négyzetméteren sötét barna a fal a csempe mögött. Ez a sötét barna akármi nem is jön le egykönnyen, és hiába vésem alatta is ez van tégláig. A többi helyen rendben van, a megkötött csemperagasztót levéstem, és alatta normális vakolt fal van, amire lehet vakolni. Erre viszont nem tudom lehet-e, meg hogy mi ez. Nem láttam még ilyesmit. Képet most nem tudok csatolni, mert most nem ott vagyok, de ha szükséges csatolok majd.
Mi lehet ez? Véssem le ott téglàig, vagy vakoljak arra rá nyugodtan?
Régi csempe?.
Régen mindennen felragasztották ami volt. Nálunk saválló cseperagasztó volt,okkersárgánál kicsit sötétebb, kemény, szinte műanyagszerű ragasztó anyag.
Ha ilyesmit találsz, vagy furcsa, inkább verd le, mert hátha nem tapad rá más megfelelően.
Nálunk úgy 2m2 jött le, szinte egybe, a ragasztó hozta malydnem a teljes vakolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!