Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hasznalhatok falcsiszolashoz...

Hasznalhatok falcsiszolashoz flex-et a megfelelo koronggal?

Figyelt kérdés
nehezen jon le a tapeta es a regi festek reteg a falrol. Van olyan korong a flex-hez ami segiteni tudna? Nem nagy felulet, ahol tudtuk mar lecsiszoltuk. A zsiraf sajnos elfustolt.

2022. máj. 12. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk olyan korongot,(gumitányér) amire tudsz durva csiszolóvásznat rögzíteni. Mármint a hozzá való lyukasztottra gondolok). Az máskor, másra is jó lesz.

De vannak durva műanyag csiszolók is

2022. máj. 12. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha zsiráv meg is döglött, porszívó még van, nem? Szigszalagozd rá a sarokcsiszolóra a csövét, a semminél sokkal-sokkal több!

Tépőzáras csiszolókoronggal csiszold.

2022. máj. 12. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
*f
2022. máj. 12. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az nagyon könnyen belekap a felületbe, gödrös lesz az egész.
2022. máj. 12. 23:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam egy kis feluleten. Nem ajanlom. Arra milyen opciom van,hogy le kell vagjak az ajto aljabol fel cm-t. de elol es hatul az ajtora vasalt acellemez van. belul tomor fa(utobbi nem gond)
2022. máj. 16. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán körfűrész és vasvágó körfűrészlap. Dekopírba is van vasfűrészlap, de azzal nem lesz egyenes. Flex azért nem jó, mert azzal bár egyenes lesz, de a fát nem tudod vele elvágni. Azzal max úgy, hogy a lemezt levágod az ajtó két oldalán, majd a fát meg már körfűrésszel, azonban ehhez vezető kell, mert ha nincs vezetősín, akkor annak a korongnak annyi. Olcsó gépekhez sajnos nincs vezető sín. Én azt javasolnám inkább, hogy vedd le az ajtólapot, majd keress a közelben egy asztalost, hogy vágja el, ilyenért horror árat úgy sem kér el, pár perces meló, szóljon, amikor ráér, elviszed, megvárod...
2022. máj. 16. 09:00
 17/17 A kérdező kommentje:
MIvel a hetvegen kifotottam az idobol, ezert elol -hatul csak felhajlitottam,es a fat meg lecsiszoltam belole. igy be lehet csukni,nem csiszolja a padlot. van egy kb fel cm res most es felpondorodott vas lemez elol -hatul. MOst nagyon csunya meg, en is fureszre gondoltam,hogy levagom. kerul ra majd egy takaro lec elol hatul, szoval nem fog latszani ha picit egyenletlen a felulete.
2022. máj. 16. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!