Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szigetelem a melléképületet....

Szigetelem a melléképületet. egy kérdés?

Figyelt kérdés

A melléképület falára teszem a hungarocellt a napokban. Segitettem már régebben ilyen munkákban de van 1 dolog amiben nem vagyok biztos.

1. ha felkerült a hungarocell a falra akkor dűbelezés előtt meg kell e várjam még megszárad a ragasztó, pl 1 nap várakozás, vagy ahogy tele a fal már fúrhatom is fel a dűbeleket?

2. Több helyen hallottam már, hogy a falra nem kevert ragasztóval, hanem nyomós ragasztóhabbal is fel lehet tenni a hungarocell táblákat. erről vélemény?

2022. máj. 5. 15:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1.

Meg kell várni, amíg megköt, igen. Máskülönben előfordulhat, hogy beljebb nyomod a szigetelőtáblákat, így görbe lesz.

2. Lehet ragasztóhabbal is csinálni, de azt csak portalanított felületen lehet használni, azaz pl. már vakolt falra nem ajánlatos, pláne festett/meszelt falra nem. Továbbá egyenes falon lehet vele szépen dolgozni.

2022. máj. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!