Miért írják oda bútorhirdetésnél hogy szállításban be tudok segíteni?
Én szinte minden nem használt dolgomat eladom, mert nem gyűjtögetek.
Egyáltalán nem vagyok hajlandó segíteni a szállításban, de még pakolni sem!
Ha méretileg a posta elviszi akkor így is elküldöm, de ez a max.
Ez bele is van írva a hirdetésbe mindig, bár 10/9 nem olvassa el, vagy nem képes felfogni ami le van írva, mert mindig bepróbálkoznak. Általában minden lehetséges kérdésre leírom a választ, ha mégsem az első extra kérdés után kiegészítem. Én nem szeretek feleslegesen beszélgetni idegenekkel, bár vannak akik erre élveznek vagy nem tudom miért jó ez nekik. pl: ára?
Sajnos így kell kezdenem egy hirdetés leírást:
LÉGYSZÍVES OLVASD VÉGIG A HÍRDETÉSEM!
Ettől függetlenül 10/9 értetlen és olyat kérdez ami le van írva...
"Nem egyértelmű hogy a szállítást a vevőnek kell megoldani?"
Nem, sokan tudnak segíteni, házhoz szállítani.
Pl. ha van autód, és egy kisbútorról van szó és be is bírod emelni, akkor egy 78 éves egyedülálló, autó nélküli picike néni vagy lány is tud tőled vásárolni.
"Nem egyértelmű hogy a szállítást a vevőnek kell megoldani?"
Nem, sokaknak nem egyértelmű. A legutóbbi költözésünkkor eladtunk pár olyan bútort amit nem szerettünk volna az új helyre magunkkal hozni. Autónk nincs, a költözéshez céget bíztunk meg. Tehát az eladott bútorok mindegyikénél feltüntettük hogy szállításban nem tudunk segíteni. A dögnehéz kerti asztalunknál még azt is odaírtuk, hogy többemberes meló lesz lecipelni a harmadikról, mivel nagy és nem fér be a keskeny liftbe. A vevő hozott magával még két embert, szóval nem volt gond. Szerintem ezt mindig fontos tisztázni, mert van aki úgy gondolja hogy ha eladsz valamit akkor kötelességed neked oda szállítani. Volt ilyenben is részünk, hiába oda volt írva hogy nem tudunk segíteni, a vevő azt gondolta, mi fogjuk odaszállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!