Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ajzatkiegyenlítés történt,...

Ajzatkiegyenlítés történt, porzik, mitől?

Figyelt kérdés
Már egy 2 hete kesz az ajzatkiegyelités v@rom a mestert hogy letegye a lamináltat, viszont ma tünt fel olyan szép finom por van az ajzatkiegyelitő tetején, felporszívóztam, vártam sétáltam rajta, és ujból poros olyan mintha jönne fel finom por. Mitől? Vagy ez normális?
2022. ápr. 23. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, normális.
2022. ápr. 23. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem normális, annak kő keménynek kell lennie.
2022. ápr. 23. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

2# nek van igaza.

Csont szaraznak, keménynek kell lennie. Mint mondjuk egy vadonatúj virágcserép anyaga.

2022. ápr. 23. 19:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Olyan is volt kb egy hetig most kezdett ilyen poros lenne azin a vonalon ahol járunk
2022. ápr. 23. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg azért mert ez alkzatkiegyenlitő funkcióra van kitalálva és nem koptatásra, jarasra.

Tegyetek rá kartont, tudod, doboz felhasogatva.

2022. ápr. 23. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem spórolta ki a mélyalapozót mielőtt leöntötte az aljzatkiegyegyenlítőt?
2022. ápr. 23. 20:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem egy 30 n2 5 liter ráment. Ott azt láttam
2022. ápr. 23. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Az aljzatkiegyenlito zacsijan ott van,h max 3 nap mulva lehet ra burkolni. Azaz le fog amortizalosni,ha gyorsan nem kerul ra a burkolat.
2022. ápr. 24. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Értem, de azért nem normális, mi???

Hogyha valaki elolvassa a kérdést, abban benne van az egyúttal, hogy már két hete ezen mászkál, én pedig ennek tudatában válaszoltam! Az nem normális, hogy ezen közlekedik hetek óta!

Ha az aljzatkiegyenlítő "kőkemény" lenne, szóval burkolás nélkül is járófelületet képez, akkor valószínűleg nem az utolsó előtti mozzanata lenne a felújításnak, nem? Ha kimaradt volna az alapozás, akkor nem csak kopna, nagy eséllyel darabokban jönne fel!

2022. ápr. 24. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!