Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Különböző színű beltéri...

Különböző színű beltéri ajtók, nem néz ki hülyén?

Figyelt kérdés

Jelenleg felújítás alatt van emeletre házunk. A földszinten tölgy színű ajtóink lettek, viszont az emeletre el tudnék képzelni más színű ajtókat is a fal és a bútorok színe miatt. Az üvegezés is kicsit más formájú lenne, mert nem szeretnék hálószobákra annyira nagy üvegfelületű ajtókon.

Szoktak ilyet csinálni?

2022. ápr. 18. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát... Érdekes lenne a biztos. A színe szerintem legyen mindegyiknek ugyanaz. Az üvegezés lehet más, nálunk is így van. Nappaliban nagy üvegű ajtók vannak a többi szobánál kisebb, vagy nincs is. De az összes ajtónak ugyanolyan a színe
2022. ápr. 18. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem nézz ki hülyén ha több színű.

Nálam is úgyvan, Szoba ajtók lazúros fa szín. kamra, bejárati ajtó zöld. Fürdőszoba, keret fa szinű lazúr, maga az ajtó meg fehér szinű lazúr. Nekem tetszik.

2022. ápr. 18. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: ráadásul földszintes az épület. így külön emeleten is lehet más szinű.
2022. ápr. 18. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen megfelelne, hogy szintenként más színű a beltéri ajtó.

Igaz én egy kicsit vaskalapos vagyok, és a feleségem volt a belső építész, de én anno választottam egy nekem tetsző dekorfüggönyt. A feleségem csak az emeletre merte megcsináltatni, mert szerinte túl drága és túl szép. A földszinten egyszerűbb stílus van. Hozzá lehetett szokni.

2022. ápr. 19. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Igazából nem úgy gondoltam hogy fent piros, lent zöld, hanem most lent sima tölgy és esetleg fentre egy két árnyalattal sötétebbre pácolt tölgy színt gondoltam.

2022. ápr. 19. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!