Mennyibe kerülne körülbelül jelenleg egy 65 négyzetméteres családi házba riasztórendszer kiépítése távfelügyelettel? Nem pontos ár érdekel, csak az, hogy mennyivel számolhatunk a felújítás közben ezzel a tétellel
Többféleképpen lehet. Én 5 éve fizettem 140 körül. De nekem elő volt készítve a falba a vezetékelés, be is volt fűzve. Csak az érzékelőket és a kezelő panelt kellett felszerelni.
Ha a falba szeretnéd eltüntetni az plusz költség, vésés, gipszelés vakolás festés. A másik lehetőség hogy falon kívül lesz a vezetékelés műanyag takaróval elfedve. Az költséghatékonyabb, de nem túl esztétikus. A rendszer és érzékelőben is nagy különbségek vannak. Pl. sima mezei rendszer, vagy kamerás, okos megoldásokkal felszerelve stb.
Természetesen meg lehet oldani vésés nélkül is akár kétféle módon is.
Vagy madzagosan vagy wifivel.
Sajnos egyik esetben sem oldható meg táp nélkül, de a vezetékeket át lehet vinni pl. a padláson, vagy az eresz alatt is, ha nem akarsz vésni.
A távfelügyelet, kivonuló járőrökkel
5-6 ezer Ft havonta,
viszont enélkül semmit sem ér riasztót telepíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!