Vállal-e még valaki enyves festést?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten ezzel szeretném átfestetni a meglévő enyves festésemet.2022. ápr. 16. 09:04
3/5 anonim válasza:
Semmi jó nincs az enyves festékben, régen is csak azért használták, mert nem volt más.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre, mert vettem egy öreg parasztházat, ami ezzel van festve (mennyezete is) és nem lakásként, hanem nyárikonyhaként lenne használva, és nem szeretnék belemenni abba az irtózatos munkába, hogy leáztatni-levakarni, mivel úgy tudom, hogy enyvesre csak ugyanolyant lehet festeni. Különben persze, hogy nem szeretem a penészt, de én jelenleg nem látok ilyesmit a falon, illetve, ahol némileg volt felvizesedés, oda szárító vakolattal csináltattam vakolatjavítást.
2022. ápr. 16. 14:36
5/5 anonim válasza:
Akkor is egyszerűbb lekaparni és diszperzittel lefesteni mint ennyvel eszetlenkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!