Csíkos fal lefestése, hogyan?
Az előző lakó fekete-fehér csíkosra festette az egyik szobában a fűrészporos tapétát. Idő hiányában ezt nem tudjuk leszedni, csak vakolat van alatta, ami jó rücskös, csiszolni kéne, glettelni, stb. Szóval a tapétát meg kellene tartani és valami egyszínű, halvány, konszolidált színre szeretnénk festeni egy falat, a többit fehéren hagynának.
Most ott tartunk, hogy három rétegben festettük át, de még mindig látszanak a csíkok. Számításaim szerint újabb 3-4 réteg és megoldódik a helyzet, de ezt már szerintem nem fogja elbírni a tapéta. Hérával festettünk. Van esetleg valami ötletetek jobban fedő festékre, vagy más praktikára?
Vagyis újabb kettő... mert mint írtam három réteget már kapott és még mindig ronda. :)
Sajnos a rátapétázás sem oké, az első rétegnél vissza kellett ragasztani sokhelyen a tapétát, kispórolták alóla a ragasztót. Igazából lehet gyorsabb lett volna leszedni és újratapétázni... :(
Nem baj, bementem ma egy festékboltba és kértem segítséget, a negyedik réteg már más festékkel megy, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!