15cm-es Nikecellt mennyezetre hogy tudom felragasztani, csemperagasztó megfelel-e erre a célra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 20:36
2/5 anonim válasza:
Idővel penészedni fog a mennyezet és nikecell között, mert nem tudod megoldani a párazárást. A mellék hatás pedig a dohos szag lesz. Lehet 1 év, de az is lehet 10, attól függ mennyire párása helység
3/5 anonim válasza:
Én 2 cm-es 50*100 cm-es Austhroterm lapokat ragasztottam fel Baumit Duocontact ragasztóval. Ez több mint 7 éve volt, azóta is tart.
Azonban... Miért akarsz 15 cm vastag lapokat felragasztani? Mi van a másik oldalon? A padlás? Mert akkor inkább azt javasolnám, hogy üveggyapotot vagy kőzetgyapotot terítsél szét azon az oldalon. Olcsóbb is lesz, meg egyszerűbb is, meg hőtechnikai szempontból is jobb. Én ugyanis azért tehettem fel biztonságosan 2 centit, mert nálam 20 centi kőzetgyapot van a padláson.
4/5 A kérdező kommentje:
Szeretném eltüntettni a repedéseket, és akkor már a belvilágot is alacsonyabbra plusz szigetelne is
2022. márc. 15. 18:51
5/5 klimaesvillany pont hu válasza:
A lapokat felragasztod, oké, szép munka lesz az is.
De a ragasztózás, hálózás, simítás, glettelés, csiszolás fej fölött, az lesz igazán combos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!