Ezekbe a gyűrűs (linkelek) típusú lámpákba milyen izzók valók, és hogyan kell cserélni ha kiég?
Az épülő házamba először mindenhova hasonló felépítésű lámpákat néztem, de hamar rájöttem, hogy így kb 5 évente kicserélhetem a komplett lámpa állományomat a házban. Jelenleg 410000-ért vettem lámpkat, ezt én nem szeretném 4-5 évente ismételten kifizetni. Így a lámpa állományomból csak nappaliban lesz 1 hasonló, mint amit te is linkeltél. Az összes többi cserélhető led izzó, azaz E27 és GU10 foglalattal szereltek. így 500-2000 Ft/db tudom cserélgetni.
A fürdőben és a konyhában lenne még alu profilba rakott általános led szalag. amiből kb 5 méter 3000Ft, és ennyi elég egy cserére nekem mindkét helységben. Bár ezt forrasztani kell.
Ezekben te fényforrást nem fogsz cserélni az biztos, talán a tápot, ha az fárad el...
Ezek a lámpatestek LED szalagot tartalmaznak fényforrásként és nem úgy szerelik őket, hogy azok szervizbarátok legyenek. Igen egyszer összerakták őket, tehát szét is lehet szedni... jah, ha esetleg nem ragasztották össze...
Tapasztalataim szerint ezek az esetek döntő többségében bonthatatlanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!