Mennyibe kerül egy 140 centis sarokkád tartozékokkal?
Szerintem kompletten nem fér bele 100-ba.
Kád: 50-től
Láb: 10-től
Előlap: 40-től
Szifon: 8-tól
Csap: 20-tól
ÉS ez alsó kategória, annak is az alja.
Ha Te csinálod, és elfelejted az ilyen előlap "úri huncuttságokat", akkor éppenhogy, de megvan...
Ha szakit kell hívnod és előlappal, csapszereléssel stb. akkor 200+..
Nyáron cseréltem egy szaki által rosszul beszerelt és be is szakadt akril kádat, csaptelep cseréje nélkül. Nem a legolcsóbb akril kádat vettem, 70e Ft-ért, + épanyag volt 30 ezer körül. Csempe még maradt - mindig félreteszek az akkori felújításból. Az előregyártott előlapok baromi prosztók egy épített fürdőszobában. Szifon a régi műanyag nem új volt, de teljesen működőképes, az visszakerült, ill. még utólagos beépítésű szegélyt vettem a kád pereme köré..., 1000Ft/fm-áron, ez benne volt a 30e anyagköltségben (csemperagasztó, 6 db 100-as és kb. 15 db 50-es ytong téglával egyetemben).
A bontás 2 óra, a visszaépítés kb. 6 órámba telt (laikus vagyok)..., csempézés másnap, szilikonozás, szegélyezés még azon a héten...
"Az előregyártott előlapok baromi prosztók egy épített fürdőszobában"
Ebben egyetértünk.
Azonban az épített drágábbra jön ki, ha nem magad csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!