Mennyi kb a reális ár fürdő vizes rész felújításnál?
Őszintén szólva meglepődtem.
A burkolóhoz képest 3x annyit kér a vizes,bár ő hozza az anyagokat. Tudom sok mindentől függ, de mégis kb. Feltételezve, hogy nem lesz semmi extra. Vidéki téglalakás, ablakos,wc, mosdó, fürdőkád egymás mellett. Új wc,kád,mosdó lesz. Minden marad kb a helyén. A kád, mosdó közös csaptelepe lesz külön. Illetve a mosógép vize már nem a kádba fog folyni.
jól tudod, kedves kérdező..nekem 1.050.000-be került az összes anyag, és a burkoló munkadíja. Azonkívül mindent én végeztem.a teljes lebontást, szétszedést, új víz, csatorna, villany..
Ami a legfontosabb, még a bidének is külön szennyvízelvezetője van..semmit nem szabad közösíteni. 11 nm-es a szoba, két nagy ablakot építettem be, végre besüt a nap reggeltől délig.
Ma már ez legalább 1,5 milla lenne, úgy, hogy jó burkolót aranyért is csak több hónapos várakozással kapok.
Nálam így néz ki:
-450ezer a burkolás, 160 a lapok,
- 75 ezer a beépített wc,
- 100 ezer üvegfal,
- 300 ezer a vizes,
- 75 ezer beltéri ajtó,
- 40 ezer páraelszívó,
- plussz festés 3500/nm
nem a 4es vagyok, de gyanitom maga az anyag, járólap+csempe.
nekünk a konyhához, falra kb 25nm csempe (5doboz) volt 40ezer, bő fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!