Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen ledes fényforrást...

Milyen ledes fényforrást érdemes venni, ha nagyon világost szeretnék a szobámba? A tanulmányaim miatt sokat vagyok itt és a mostani led izzós semmit sem ér. Az íróasztal fölé érdemes külön venni valami fényforrást?

Figyelt kérdés

Én ilyesmit néztem pl., de érdekelne minden vélemény.

[link]

2022. febr. 12. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez 2600lm ami kb 10-15nm szobát jól meg kéne tudnia világítani, viszont 6000K nekem kiégetné a szemem, kinzókamrát leszámítva nem ajánlok ilyen hideg színt.

Ha jelenleg cserélhető izzós lámpád van akkor valószínüleg elég lenne abban izzót cserélni valami fényesebbre.

2022. febr. 12. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont a szoba méretét nem írtad. De nagyon sok nagy mennyezeti lámpa van [link]

[link]

Amit néztél az irodai.

Sok távirányítós és dimmelhető távirányítóval.

2022. febr. 12. 16:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Kb. 20nm.

Felújítás lesz szóval ez a maradi izzós dolog ez mindenképp kimegy.

2022. febr. 12. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Izzó nem maradi, ha így gondolod akkor valószínüleg csak nem értesz hozzá. Sok modern lámpa megy cserélhető izzóval, és pont az a jó benne hogy fényerősséget és szinhőmérsékletet te döntöd el és szabod a szobára.

20nm szobára én 3000-5000lm fényerőt ajánlok attól függően hogy mennyire szereted világosan, szinhőmérséklet meg nagyon maximum 4000K de inkább 2700/3000.

2022. febr. 12. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:

az aldiban is lehet kapni E27-es menettel 800-1500 lm -ig LED forrásokat. Napfény jellegűt vegyél, a hidegkék a frászt hozza az emberre..

Először vegyél egy db 800 lm-es E27-est, aztán meglátod.

Amit linkeltél az irodai, vagy ipari.

2022. febr. 12. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:

"maradi izzós dolog "

"A tanulmányaim miatt "

Bőven van még mit tanulnod...

2022. febr. 12. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem fontos a jó fény,mobilokat javítok otthon.

Jobbról~balról 1-1 ilyen világítja meg a munkaállomást.

[link]

Az egyik 2700k-s a másik 4500-s. Több,mint tökéletes. Az eredetileg tervezettnél 30 cm-rel távolabb kellett tenne,mert majdnem sok lett.

Még egy tanács... amelyik kezeddel írsz,arról legyen a magasabb színhőmérséklet,mert annál valahogy kevésbé zavarók az esetleges árnyékok.

2022. febr. 12. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
ennel rosszabbat el se tudok kepzelni mint egyszerre 2 kulonbozo szinhomorsekletu lampa
2022. febr. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!