Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hol tudom a legjobb áron...

Hol tudom a legjobb áron megveni a villanyhálózat felújításhoz az alapanyagokat?

Figyelt kérdés
Lakásfelújításhoz, kiadta a szaki, hogy ezt szerezzem be neki. Van komplett kiírásom. Budapesten, vagy környékén.
2022. febr. 9. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán a mixvill, de alapból onnan nem igen vennék sokmindent, olyan szuper a minősége.

Kérjél többhelyről árajánlatot, ha sokminden.

2022. febr. 10. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a szaki szerezte be online rendeléssel. Bejáratott út ez nála és jóval olcsóbban meg is tudta venni.
2022. febr. 10. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is online szoktam rendelni az ilyesmit, ha magamnak kell, ha céggel dolgozom, ott pedig kollégám intézi és akkor helyi boltból vásárolunk.

Az elektrikstore szerintem igen kedvező áron kínálja a vill. cuccokat, többnyire tőlük szoktam vásárolni. Ugyanakkor az összeírt tételekre érdemes rákeresni árgépen vagy árukeresőn, hol a legolcsóbb 1-1 felírt tétel, és megnézni az adott webshopban a többi tétel milyen árban van, úgy mérlegelni, honnan érdemes vásárolni.

Nem akarom minősíteni a villanyszerelődet, de ugyan már milyen szaki az, aki helyett neked kell bevásárolni? Mert OK, vannak olyan ügyfeleink nekünk is, akik azt hiszik, hogy valami csoda folytán Ők magánemberként olcsóbban tudják beszerezni az alapanyagot vagy szimplán nem bíznak meg bennünk és úgy gondolják, hogy majd mi jelentős árréssel fogjuk beszerezni az alapanyagot és erősködnek, hogy azt majd Ők megveszik.

Egyszer-kétszer elmondjuk, hogy drágább lesz vagy szimplán nem lesz olcsóbb így sem, azonban az előfordulhat, hogy nem azt vásárolják, amire nekünk szükségünk van. Ha ezt nem értik, akkor szoktunk engedni.

Egy dolgot szoktunk teljes mértékben az ügyfélre bízni és az a lámpatestek. Abból van százmillió fajta, találja ki, álmodja meg hová milyet szeretne. Szerelvény esetén meg mutatunk katalógust, abból tud választani, "bonyolultabb" ügyfélnek akár javasoljuk, hogy fáradjon be abba a boltba, ahol vásárolni szoktunk, ott van bemutatódarab, meglehet nézni, hogy néz ki, órákig filózni azon nélkülünk, de ugyanakkor kérésünk nős férfiaknál, hogyha egy mód van rá, akkor kedves feleségével, hogy melyik menne a kanapé vagy az aszparágusz színéhez, lehet kapcsolgatni, mekkorát kattan meg ilyenek, van akit ez is érdekel, aztán ha kiválasztotta, írja fel a típus(oka)t és utána Mi megvesszük.

2022. febr. 10. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Ha ezt neked adta ki, akkor ez nem szaki, hanem egy kontár tróger…

Ez nem csempe amit megveszel magadnak amelyik tetszik.

Ráadásul a villanyszerelők jórészének kedvezménye van a nagy boltokba…

2022. febr. 10. 10:25
 5/5 mindentudó99 ***** válasza:
Ilyet még mem is hallottam hogy nem a szereló hozza a cuccokat. Alár villanyról vahy vízről van szó
2022. febr. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!