Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kb mennyibe kerül 66 nm lakás...

Kb mennyibe kerül 66 nm lakás elektromos hálózat újravezetékelése? Anyag+munkadíj

Figyelt kérdés
Nyiregyházán van a lakás ha ez számit valamit.
2022. febr. 9. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

11 évvel ezelőtt 400e Ft körül volt Győrben.

Úgyhogy szerintem ma itt minimum duplája. De nem tudom, nálatok, ahol nagyobb a munkanélküliség és alacsonyabbak a jövedelmek, ott mennyivel lehet kevesebb.

2022. febr. 9. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
2 éve nekem 420e volt egy 46 nm-es panel, tokkal vonóval. Nem csak vezetékezés, 1 helyett 14 áramkör lett, szerelvények (35 kiállás) lakáselosztó, FK tábla stb. Azóta bejött ez, hogy a felét az állam visszafizeti, hát... Sztem 700e alatt nem állna meg ez a 46-os most. Ez Budapest, Nyíregyen nem tudom mennyivel olcsóbb, igaz az anyag itt is ott is drága...
2022. febr. 9. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Az ország keleti felében 600-800 ezer körül már ki lehet hozni (persze lehet találni jóval drágább ajánlatot is), feltéve hogy simán ki lehet cserélni a vezetékeket. Ha van valami komplikáció akkor még pár százezret számolj rá.
2022. febr. 9. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már kiírtam ide a múltkor. Nálam most fejezték be a villanyszerelők a teljes felújítást. 60 m2-es tégla lakásban teljesen újra húzva a vezetékek, 32A úgy elosztva, hogy a nagyfogyasztókat is bírja (pl. indukciós főzőlap, sütő, stb...) Rengeteg új dugalj kiépítve, kapcsolók kicserélve, az egész lakáselosztó lecserélve, újra kiépítve, rengeteg fi-relé beszerelve. Anyaggal együtt 700.000,- Ft volt.
2022. febr. 10. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mit kell csinálni "újravezetékelés" címszó alatt. Újrahúzni a meglévő csövekben vagy újjá építeni?

Ha újra kell építeni akkor mik az igények? Legyen gyenge áram is rejtve a falban? Legyenek ledes világítások a stukóban vagy egy szoba 1 kapcsoló és 4 dugalj a 4 sarokban? Azért nagyon nem mindegy és sokat változtat az áron.

2022. febr. 16. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!