Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Csempézés előtt teljesen le...

Csempézés előtt teljesen le kell pucolni a falat?

Figyelt kérdés
Diszperzittel lefestett falra felhordanék egy réteg vakolóhabarcsot,arra a folyékony fóliát,és arra a csemperagasztót és a csempét.
2022. febr. 8. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
A festést-glettet le kell szedni előtte.
2022. febr. 8. 23:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor is ha nem repedezett,nem hullik?
2022. febr. 8. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen, mindenképpen.
2022. febr. 8. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Festéktől mindenképpen meg kell szabadulni.
2022. febr. 9. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Tégláig le kell verni, hogy tudjon tapadni a ragasztó valamihez. De ha ennyire nem értetek hozzá, akkor borzalmas lesz a végeredmény.
2022. febr. 9. 00:54
 6/10 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Nem kell leszedni semmit. Elég megütögetni a falat jó sűrűn a kalapács hegyével. Úgy kapaszkodik a ragasztó.
2022. febr. 9. 06:24
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Mi totál levertük, aztán még vakolta a kőműves, mert ferde volt a fal.
2022. febr. 9. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha folyékony fóliát szeretne felkenni, akkor nem elég megvakarni a vakolatot! Úgy egyébként meg én is sok burkolótól láttam már ezt, hogy szimplán felvakarják vagy ácskalapács hegyével sűrűn megütögetik stb. de a folyékony fóliát a festékre nem kenheted föl, azt vakolatra szokták felkenni, vakolt falra! A vakolt, festett falra pedig újra rávakolni szintén nem lehet, nem fog fennmaradni!
2022. febr. 9. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Festéket és glettet le kell szedni.

Lehet gányolni, de az kesőbb még visszaüt.

2022. febr. 9. 09:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Levertem majdnem a tégláig a falat,és újra vakolom. Arra megy majd a folyékony fólia és a többi. De szerintem elég lett volna azt a hajszál vékony diszperzit réteget lecsiszolni,és akkor megspóroltam volna egy csomó munkát.De mindegy,végülis minek kér valaki tanácsot ha nem fogadja meg. Köszönöm a segítséget.
2022. febr. 9. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!