Milyen ecsetet, hengert vegyek szobafestéshez, ha életemben nem csináltam még komplett szobafestést?
Eddig életemben csak olyat csináltam, hogy ecsettel kijavítottam kisebb falhibákat.
De most egy komplett kislakást szeretnék kifesteni, fehér falakat újra fehérrel. Nagy, üres falfelületek vannak, valamilyen gyorsan haladós megoldást szeretnék találni.
A plafont is festeném, azt majd egy kicsit másabb színnel, pl. más árnyalatú fehér.
A festék matt vízbázisú lesz, a belmagasság kb. 3 méter.
Nagy, hatfokú, A-alakú létrám van már, illetve új kisebb ecseteim, de semmilyen hengerfélét nem vettem még.
Mit érdemes ilyenkor venni, milyen hengert?
Az sem baj, ha valamilyen drágább, márkásabb hengert ajánlotok, pl. csöpögésgátlós (ha van ilyen).
Köszi!
Bemész egy komolyabb festékboltba. megmondod milyen festékkel akarsz festeni, milyen falra. Adnak hozzá megfelelő hengert. Plusz kell egy ecset és festő szalag.
Nekem volt teleszkópos nyelem, így nem kellett létrára állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!