Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Zárt ablakon keresztül átszűrő...

Zárt ablakon keresztül átszűrőnek a szagok?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy a 8. emeleten lakom, de felettem és alattam is láncdohányosok élnek. Éjjel, vagy például most, de napközben is bármikor valahogy néha úgy fúj a szél, hogy hiába van zárva az ablakra (régi fa bukó ablak), hogy egyszerűen bejön a lakásba a füst. Nem máshonnan jön, hanem kintről. Sokszor szellőztetni sem tudunk, de az, hogy zárt ablakkal is beszivárog a dohányszag, az borzalmas. Mit lehetne tenni? Csak az ablakcsere oldaná meg, nincs valami olcsóbb praktika erre a szigetelésre?
2022. jan. 15. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajat lakas, alberlet?

Az a baj, hogy az ablakcsere se oldana meg ezt a problemat, ismerem az erzest. En is dohanyzom, de csak kint, bent soha. 1 evet laktam albiban, uj epitesu lakas, uj nyilaszarok, minden, de a fust (szag) az dolt be, mert az alattunk lakok dohanyoztak.

Undorito volt, el is koltoztem inkabb, amint tudtam.

2022. jan. 16. 01:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz körben felragasztani szigetelőcsíkot, többfélét árulnak.

Biztos függ a széljárástól is persze. De van, hogy szellőzőn vagy lichthofon keresztül jön be. Nálunk is régi az ablak a szomszéd felé, de nem jön be mégsem, pedig kint az erkélyén szokott dohányozni és ha kimegyek, azért rögtön érzem. Anyukámékhoz meg mindig a letakart előszobai szellőzőn át ment be egyik zárt lakásból a másikba.

2022. jan. 16. 08:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Saját lakás, a szobámról van szó. Itt nincs szellőző vagy bármilyen lyuk a falon, csak az ablak van. A konyhában van csak, de ott érdekes sosem érezni, gondolom ott nem fújják. Erkélyen itt érződik, ilyenkor viszont nem szellőztetünk ott, és ott jobban meg lehet oldani, bár már volt olyan, hogy akármikor szellőztettünk volna, dőlt be a füst, de szerencsére ez nem mindennapos probléma.Szigetelőcsík alatt mire gondolsz? Például ilyesmire? Még nem láttam ilyet. [link]
2022. jan. 16. 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!