Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Budapesten mennyire elképzelhe...

Budapesten mennyire elképzelhető hogy egy lakáfelújítás során, ami akár több hétig is eltarthat egyszerűen ellehetetlenül, mert a drága parkolás vagy a parkolási nehézségek miatt nem vállalja senki?

Figyelt kérdés

Az még a kérdésem hogy a jövőben előfordulhat- e hogy emiatt ellehetetlenül a lakások minőségi műszaki szintentartása?

Tervezik a dízel autók kitiltását is valamint egyre nehezebb közlekedni parkolni.

2022. jan. 13. 09:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

5-ös igazad van!

Ez egy felújításnal komoly hátrány.

2022. jan. 13. 10:54
 12/19 Valentino BROssi ***** válasza:
34%
Budapesten rohadt olcsó a parkolás, de még a parkolási bírság sem nagy tétel. Azt a kivitelezőt aki meg dízel BMW-vel jár festeni tiltsák is ki, annyival is kevesebb lesz az építési próbálkozó - a dízel tiltás a haszonjárművekre sehol nem vonatkozik, magyarán az építőbrigádok, postás, pék továbbra is jöhet-mehet a maga kis Transitjával meg Ducatójával az emissziómentes övezetben, legfeljebb külön engedélyt kell kiváltania ami ingyenes.
2022. jan. 13. 11:08
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy komoly kérdés vagy csak elméleti?

Senkit nem érdekel a parkolás egy fejújításnál, mindig megoldják valahogy. Előbb állnak le bárhova szabálytalanul, akár még másokat is akadályozva, minthogy megijedjenek, hogy most mi lesz, ha nincs parkolóhely.

2022. jan. 13. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Simán benne van a pakliban, hogy másik munkát vállal a vállalkozó, mert ott nem kell szívjon a parkolással. De a többség beépíti az árba, vagy külön tételként megmondja, hogy ennyi a havi parkoló bérlet, ennyivel többet kér.

Illetve sokszor úgy oldják meg, hogy nap vagy a munka elején odamennek, felhordják az összes szerszámot, gépet, és onnantól már tudnak távolabb is parkolni. Munka végén megint odamennek és elvisznek mindent.

2022. jan. 13. 11:39
 15/19 A kérdező kommentje:

13-as

Nem hiszem hogy egy vállakozót ne érdekelje hova parkol.

Tilosba pedig nem állhat mert akkor könnyen akár aznap akár ingyen is dolgozhat.

Szóval nem hiszem hogy ez ne érdekelné azt aki ebböl él.

2022. jan. 13. 11:52
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es pont ezért tettem fel a kérdést
2022. jan. 13. 11:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a gyakorlatban simán megállnak a tilosban. De akár egyirányú utcában is feltartják a forgalmat, amíg pakolnak.
2022. jan. 13. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam már olyannal (általában egy szál asztalos), aki írta az árajánlatban, hogy + parkolási díj. Utólag viszont nem szokták kiszámlázni, szerintem nagyobb munkáknál benne van az árban.
2022. jan. 13. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én újítottam fel a VI kerületben lakást. Senki nem mondott nemet azért mert belváros. Megoldották. Beépítik az árba. És volt 2 mester, aki a házban lakott, apa és fia, és még a másik fiú is dolgozott ott, ő vidékről jött föl, de ő ugye amúgy is járt a szüleihez. Így nekem 3 mester adott volt, de a többiek sem panaszkodtak.
2022. jan. 21. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!