A villanyszerelők miért nem szeretik az olvadó biztosítékot?
Ma volt kint egy nálunk és az olvadó biztit kicserélte tokkal, vonóval kismegszakítóra...
Miért nem szeretik ma az olvadó biztit?
39!
Csak az a baj, hogy a nyomvonal nem megfelelő!
A villanykaró meg a ház közötti útvonalat keresztezi az utcában a kommunikációs vezetèkek...
#39, 16 éve ennél különb villanyóraszekrénybe nem raktak be nekem új órát
És nem is szabályos, ahogy az olvadó biztosíték sem, ha jól rémlik.
Mondjuk, a kép alapján azt se értem, hogy hogy van a kérdezőnek még ilyen típusú órája, mert az óraállás alapján ezt nemrég cserélték, mifelénk pedig csak digitálisat raknak vagy 4-5 éve
Gondolom nem sok áram ment el, nem mindig lakhatták az èpületet...
Èn 3 ève vagyok itt...
2006-os az óra.
Na jó, bemegyek majd az Mwm-hez, habár a faluban sok házon ilyen óra szekrèny van...
Nah jó, szted ha ilyen mèrtèkben küldenèm az áramot ezen az ezer èves xar hálózaton, hogy 3 hónap alatt 7000 kw áramot elhasználnèk, szted nem baxott vna vkit agyon az áramon vagy gyulladt vna fel a ház?
Ahogyan látom teljesen mások a felhasználási szokásaink ahogy szolgáltató is, de felcsigáztál annyira, hogy mielőtt hitelt vennèk fel egy beruházásra, bemegyek a szolgáltatóhoz, hogy mi merre hány mèter...
Az kizárt, 2 napja 7300 kw-ot jelentettem be...
Sztem elnézted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!