Öntöttvas fürdőkádat milyet ajánlanátok?
Ha rendesen meg van csinálva, nem törik. Én az 50 éves öntvényt tavaly dobtam ki. Az akrilnak van ilyen hungarocell alapú tartója, ami mindenhol alátámasztja ahol kell, és a támasztási pontoknál még kell pur habot is nyomni alá, ezeket szokták elspórolni, azért törik.
Nekem azóta fél fokozattal lejjebb kell tekerni az átfolyós melegítőt ugyanahhoz a hőérzethez a víznél, ami nem kevés energia.
Plusz a másikban 20 perc alatt érezhetően hidegebb lett a víz, ebben meg egy órát is simán ázok, amikor olyanom van, és még mindig meleg a víz.
Az öntöttvas k@va drága és ritka. Nagyon régóta lemezből vannak azok a kádak; de ugyan olyan jók. Én maradtam ennél a variációnál; a zománc bevonat nem olyan kényes mint az akril.
A rendes akrilok valóban jók, az olcsók csak vékony akrilréteggel rendelkeznek.
Én a helyedbe kukáznék-méhtelep,vagy vennék egy használtat,majd egy profi kád felújítóssal lefestetném, meglesz 40-50eFt-ból cakumpakk.. Ez is örök darab lesz.
Egy újat venni 200Eft-tól felfelé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!