Hogyan, mivel ragasszam az MMFal kábelt a plafonra?
Figyelt kérdés
Csillár rakok fel, új MMFal kábelt húznék oda. Hogyan tudom a legszorosabban odaragasztani a kábelt a plafonhoz? Védőcső / kábelcsatorna nélkül tenném fel. Csavarozzam oda? Vagy valami jó erős ragasztót használjak?2021. dec. 10. 23:42
1/2 anonim válasza:
keress rá a kábelrögzítő kulcsszóra és válazd ki ,én csavaroznám.
2/2 anonim válasza:
Van hozzá műanyag rögzítő (bár meg nem mondom ki gyártja), ha több vakolat megy föl vagy elég mély a horony (ha esetleg felújítasz), akkor lehet használni, egyéb esetben nem, mert eléggé vastag. A legegyszerűbb jobbról-balról egy-egy fúrat, tipli, csavar, hiltiszalag. Ha van mihez gipszelni, akkor akár elég csak a végén (ahol kiállsz a kábellel) így rögzíteni, a többi ponton elégséges gipszelni. Lehet akár végig gipszelni, csak akkor blankolásnál (ha olyan vagy, mint kollégám, akkor) 100%, hogy letéped! Ha olyan, mint én, akkor nem! Nem tudok mit kezdeni a manusszal, örökösen jön a blankolófogójával, aztán leszaggatja az ilyen MMfalat, mert azt hiszi, hogyha Wiha, akkor azzal csak jól lehet csinálni valamit, inkább felfúróm, csak le ne tépje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!