Magasfényű konyhabútorhoz milyen burkolatot választanátok?
A konyhabútor ilyen színű lesz és a konyhasziget is. Ugyanilyen fa lesz a munkalap.
60*60-as járólapot tervezünk letenni, de a színről nem tudunk dönteni. Szóba jött márvány, beton szín stb…
A konyha együtt van a nappalival, ahol világos parketta lesz.
Használatra csinálod a konyhát, vagy csak pénzlobogtatásra?
Ha használatra akkor olyan burkolat legyen amit bármivel fel tudsz takarítani. Padlólap, és hogy ne kelljen örökké takarítanod, "kosz színű" a legjobb. Ha nem akarsz fázni akkor viszont PVC vagy LVT.
A magasfényű hülyeséget is örökké takaríthatod majd, ráadásul tükröződni fog minden mindenfelé.
Használatra, a férjem és én is sokat főzünk. Talán fontos, hogy padlófűtés lesz alatta.
Éppen ezért gondoltam a márvány mintára, mert azon kevésbé látszik meg a kosz, de szerintem a magasfényű mellett sok lenne. Aztán gondoltam a beton színre, de félek, hogy sötét lenne…
A magasfényűvel nem értek egyet. Szerintem kevésbé látszik a kosz és könnyebb lemosni, mint a mattot. Legalábbis amikor kiválasztottuk a stúdióban, ott nagyon úgy tűnt. A fehér egy kényes szín, de világos lakást szeretnék
Bocsi, a magasfényűt a bútorra értettem :) A járólap mindenképp matt lesz!
A fahatású nem rossz ötlet, a szürke nem tenné sötétté a helységet?
Köszönöm!
Márkát tudsz esetleg ajánlani? Kaptunk már pár tippet, de kíváncsi lennék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!