Miért kell függőben rakni a csempét?
Figyelt kérdés
Én a fürdőszobába csak a víz szintet néztem a többit nem ez miért baj ha nincs függőben? Látszatra olyan mintha függőben lenne2021. dec. 5. 20:10
2/9 anonim válasza:
Mert van akinek a látása olyan, hogy kiszúrja a szeme, ha valami nem függőleges, vagy nem vízszintes, vagy nem derékszög - csak annak látszik. De nem az. És őt ez a látvány zavarja.
De van akit ez nem zavar, és nem is érdekel.
3/9 anonim válasza:
" csak a víz szintet néztem a többit nem ez miért baj ha nincs függőben?"
A sarkokban látszik, hogy nem úgy találkoznak egymással a két falon levő csempék, ahogy kéne, és akkor ott kicsit hülyén néz ki, nem?
4/9 anonim válasza:
Szted, hogy néz ki, ha egy csempe kifele- befele dől a fal síkjából. Ocsmány.
5/9 anonim válasza:
Ha igénytelen vagy akkor nem kell.
6/9 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik, akkor ne csodálkozz, ha leputrizzák.
7/9 anonim válasza:
"Nem gáz" míg a szemed el nem ér az első sarokhoz, zuhanykabinhoz, polchoz, élhez, nyílászáróhoz. SZóval mindegy hová nézel, gáz!
8/9 anonim válasza:
Ha nincs síkban, az főleg akkor látványos, ha tükörcsempe, de azért egyébként is jobban néz ki, ha síkban van, nyilván.
9/9 anonim válasza:
Nem csak a sarkok dobják ki azt, hogy nincs függőben. Ha felteszel egy polcot, akkor az dől, bármit ráteszel, ami eltud gurulni, az el is gurul. Ha beteszel egy zuhanykabint vagy egy zuhany üvegfalat, zuhanytálcát, kádat stb. annál is látszik, hogy nem tud derékszöget bezárni a fallal, nem tud falsíkba kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!