Mennyi idő egy gázcső megszüntetése az egyik szobában?
Figyelt kérdés
Gáztűzhelyről villanyra állunk át2021. nov. 19. 15:13
1/8 anonim válasza:
én flexxel levágtam az egész lakásban két óra alatt.
2/8 anonim válasza:
Nem kell levágni, elég ha záróelemet tesznek a végére. A kiépített gázcső még hasznos lehet. Majd lakásfelújításkor lehet foglalkozni a sorsával.
3/8 anonim válasza:
Lehet kapni gumigyűrűs záródugót. Annak mindegy, hogy menetes a vég, vagy sikítóval levágtad, rátolod a csővégre, és meghúzod a szorítócsavart. Persze nem nyomás alatti csőről van szó.
4/8 anonim válasza:
Gazcsohoz tudtommal te nem nyulhatsz csak a gazszolgaltato.
5/8 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Egy záróelem pár ezer forint, míg ha mégis kell gáz és újra kell húzni az egészet, akkor az legalább fél milliós mutatvány lesz szakemberrel, mindennel együtt. Emberek, azért gondolkodjunk már!
6/8 anonim válasza:
Igen megoldható záróelemmel.
Ha véglegesre kell és visszavágni a csövet, ahhoz gázos kell. Levágja, lezárja, nyomáspróbázza a munkát, papírt ad róla.
7/8 anonim válasza:
EMBERRRR ..a gázcsőre SOHA NEM teszünk gebo-t...Az nem egy kerti csap ,hanem gázcső!
Vagy menetvágás és menetes kupak, vagy lehegesztés.
8/8 anonim válasza:
Hát attól függ, mit értesz megszüntetés alatt. Gondolom van annál a gáztűzhelynél egy csap a gázcsövön, azt elzárni fél perc, csak éppen lehet, hogy egyszer csak szivárogni fog a gáz.
A cső teljes megszüntetése, tehát levágása, hogy ne is legyen a helyiségben, na az több hét, és jó sok pénz, mivel gázterv kell, elviszik az órát, gázos levágja, lehegeszti, aztán a gáztervező lenyomáspróbázza a rendszert, átveszi aztán rohangálhatsz, hogy hozzák vissza az órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!