Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fürdőkád beépítése mennyibe...

Fürdőkád beépítése mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Illetve milyen kádat ajánlotok?

2021. nov. 6. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy ennyire semmilyen konkrétumot nem tartalmazó kérdésre mégis milyen választ vársz??
2021. nov. 6. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:

:D Listaára van!

Nézd, kellene tudni hozzá, hogy miről is van szó. Ez egy most elkészült fürdő és csapkiállások megvannak, az jó helyen van, csak a fürdőkád beépítése van vissza. Esetleg már meglévő, kész fürdő, de beépítenél egy kádat is, esetleg cserélnéd a zuhanytálcát kádra... stb. Oldalfalas a kád vagy épített oldalfala lesz, ami csempézve lesz? Szóval a kérdésedre nem adható kielégítő válasz!

2021. nov. 7. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ingyen volt, mivel a vizes nem tudott jönni, mikorra a burkoló odaért, így én magam építettem be meló után. Kb. 2 óra alatt megvoltam vele.
2021. nov. 7. 09:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Zuhanytálcát akarom lecaerélni. Kiállások jók. A többire kéne tanács, milyen anyagú kád?Oldalfalas vagy csempézett jön ki olcsóbban?
2021. nov. 7. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
35 ezer volt
2021. nov. 9. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha zuhanyzót elbontod Te magad, akkor egy akril kád oldallappal ami olcsóbban kijön, ehhez kell vásárolni lábakat is, ill. fali rögzítőt, ha nem járna a kádhoz. Ha vízkiállás jó helyen van, a szennyvízkiállás teljesen mindegy, hogy hol van, abba be lehet kötni a kádat, mert van annyi helyed a lábak miatt a kád alatt, hogy bárhová ellehet közlekedni a csővel. Nem szükséges hozzá vízszerelő sem, ha Te magad nem tudod megcsinálni (bár nem egy megugorhatatlan feladat), akkor a legtöbb bolt biztosít szerelőt, aki beépíti. 20-30 ezer forint a beépítése.

Ha falazni akarod, ahhoz kell hívjál első körben egy vízszerelőt, aki beköti neked, ha nem tudod bekötni, majd kőművest, aki felrakja a falat, kell vegyél téglát (ytonggal a legegyszerűbb), ytong falazóhabarcsot, kell várni legalább 2 napot, amíg megköt, utána kell hívjál egy burkolót, aki felcsempézi. Per pillanat úgy áll az ép.ipar, hogy ilyen kis munkára összeszedni 3 szakmát úgy, hogy belátható időn belül benn van a kádad a helyén, fix und fertig, hát az közel lehetetlen.

2021. nov. 10. 06:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Földelés kell?
2021. nov. 11. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha lemezkád és villanybojlered van, akkor igen.
2021. nov. 12. 08:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!