Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Néhány polc felfúrása esetén...

Néhány polc felfúrása esetén kell szólni a szomszédoknak?

Figyelt kérdés
4 darab polcot szeretnék felfúrni panelban. Felújítás történt,de azt is csak lábujjhegyen tudtuk,mert az alattunk lévő folyton dübög meg feljön,ha a fejem megmozdítom,akkor is. Az előző lakó is miattuk költözött el,pedig albérlők,és még fiatalok is. Szóval szeretném felfúrni a polcokat,és ha illik szólni előtte,szólok. De nem akarom őket hozza szokatni ahhoz,hogy mindenben a kedvük szerint járjak el.
2021. okt. 31. 04:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ésszerű időben csináld és kész.
2021. okt. 31. 04:58
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Írd ki a lépcsőházba, hogy kedd 9-10 között hangoskodni fogsz.
2021. okt. 31. 05:32
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem panel, de társasház, mi ilyenekért nem szólunk. Ha éjjel 1-ig megy a buli, akkor igen, jó mulatást kívánunk a másiknak és kész.

Azért a panel és az alkalmazkodás nem arról szól, hogy csak az egyik fél alkalmazkodik. Élni, felújítani bizonyos szabályok betartása mellett azért lehet.

2021. okt. 31. 06:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, de én szólnék...

A felújítás az más, azt igen, illik kiírni a lépcsőházban, minden szintre, hogy mikor kezdődik, várhatóan meddig fog tartani!

2021. okt. 31. 07:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen kis merteku munka miatt nem kell szolni. Ez netto 4 perc mindenki kibirja. Nyilvan ne hajnalban delben vagy ejszaka tedd.
2021. okt. 31. 07:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Ésszerű időben tenném természetesen,de nekik a délután 5 is rossz időpont volt,mikor egy darab tetőlécet fűrészeltem kézifűrésszel. Már dühöztek is felfelé. 4ig viszont dolgozom,hétvégén meg nem illik.
2021. okt. 31. 07:09
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Ne hagyd magad

Jogodban all furni es zajongani

Ha most szolsz nekik elore meg lejjebb pozicionalod magad es akkor baszhatod

2021. okt. 31. 07:11
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell foglalkozni vele! Nem tud mit tenni, ennyit maximum, hogy feljön szólni... Én ép.iparban dolgozom, szoktunk részt venni társasház/panel felújításban is. Minden lakótömbben van egy ilyen idióta, nem tudom, hogy van-e erre valami titkos összeesküvés, és módszeresen minden lakótömbbe ledobnak-e egy ilyen hülyét vagy hogy megy ez, de tök olyan, mintha ez szervezett lenne, mert nincs olyan, hogy nincs egy ilyen nagyon hülye. Szépen szoktam velük beszélni 1-2 alkalommal, elszoktam magyarázni miért szükséges ez, mi változott az elmúlt 50 évben, mi történhet, ha nem esünk túl ezen, hogy adódhat helyzet, szélsőséges eset, hogy még az Ő lakásukat is érintheti ez, ha nem történik meg a korszerűsítés stb. A 3. alkalommal viszont elzavarom, ki milyen hangnemet érdemel, valakinek annyit mondok, hogy elnézését kérem, de tessék távozni, ne zavarjon a munkában, mert akkor sosem készül el, azt meg Ön sem szeretné. Valakit meg elküldök a bánatos p...ba, és mit tud tenni? :) Volt olyan, akire úgy b...tam rá az ajtót, hogy felsikított! Nézd, ezek az emberek benne poshadnak a lakásaikban, olyan belső hálózati rendszerekkel (víz, villany) ami 1. lélek tartja egyben, 2. kész életveszély! Nem fogják föl, hogy ezen felújítások szükségesek, és szükségesek lennének az esetükben is. Akkor fogja föl először, amikor nála kezdenek el füstölni a vill. kötődobozok vagy amikor leáztatja az alsó szomszédot. Azon meg jóízűt lehet nevetni, mikor az hív, aki előtte dühöngött, hogy én zörgök. :D Utána olyan nyájas, hogy megjött "Az ember", aki megcsinálja "A villanyt"... "Jajj, úgy megijedtünk, hogy le fog égni a ház... de jó, hogy jött, villany nélkül vagyunk tegnap este óta." Stupid, korlátolt barmok! Nem kell velük foglalkozni!
2021. okt. 31. 07:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Megnézem alaposan a ház szabályzatát és abban az idősávban fogok zajongani. De szólni nem fogok. Pont azt akarom elkerúni,amit a 7es ír,hogy alájuk pozíciójában magam. Nem érdekel a hatalmi harc,nem erről van szó. De nehogy már a saját lakásomban ne csinálhassak bármit,a szabályok maximális betartásával.
2021. okt. 31. 11:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocs ,most látom hogy javított a telefonom,de remélem érthető voltam.
2021. okt. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!