Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül egy kád beépítése?

Mennyibe kerül egy kád beépítése?

Figyelt kérdés
Zuhanyzót szeretném kádra cserélni. Van hely neki, sőt, valamikor az ősidőkben eredetileg is kád volt ott. A zuhanykabint eladom, a kádat én veszem, csempém van, amivel burkolni kellene. Kb mennyit kér el egy szakember ezért?
2021. okt. 7. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ez nm-től, meg igényességi szintedtől függ. Én személy szerint újraburkoltatnám az egész fürdőt, mert nagyon nem szép, ha a csempe nem egyforma. Szerintem. De ez én vagyok. Mi idén járólapoztattunk kb. 10 nm-t+burkolatcsere 4 nm-en (tehát összesen 14 nm), emlékeim szerint 650ezer forint volt. DE: ebben MINDEN benne van. Mi csak a csempét és járólapot adtuk, minden egyebet a burkolók hoztak és intéztek: padlopon, csemperagasztó, sittszállítás.
2021. okt. 7. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ugyanolyan csempém van, ami a fürdőben is van, úgyhogy nem ütne el. Egy sima, normál méretű kádról lenne szó, nem sarokkád. 160 cm hosszú.
2021. okt. 7. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
650e az kész rablás egy kád beépítésére. Annyiért egy reljes fürdőszobát fel lehet újítani.
2021. okt. 7. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
3as: értelmezd, amit írtam,lécci. Nem azt mondtam, hogy a kád beépítése 650ezer. Leírtam, mi került ennyibe. Kádat nem írtam. 1es vagyok.
2021. okt. 7. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Nekem 600-ból jött ki 2 éve egy komplett panel fürdőszoba mindenestül, tehát bontási munkálatok, új kád, mosdó, csaptelepek, csövek, wc, wc tartály, csempe, járólap, csemperagasztó, fugázó, vízvezetékszerelő munkadíj, burkoló munkadíj, szemételtakarítás. A burkoló csak úgy volt hajlandó dolgozni, ha mindent beszerzek neki és odateszem elé 1 méteres távolságon belülre, nehogy már meg kelljen emelnie bármit is. Egyébbként is sokaltam a szakik munkadíját, mert valami 18 ezer ft-ra jött ki az órabérük fejenként. 2 hét alatt ha nettó 8 óra megvolt fejenként a munkavégzéssel töltött idejük akkor sokat mondok. Folyton elrohangáltak máshova ahol szintén "nagyüzemben" csinálták a fördőszobákat, amikor nálam dolgoztak akkor is inkább csak bagózással meg dumálással ment el az idő. Aztán meg pár perc alatt összecsapták a napi melót. Ja és valami irdatlan tajték parasztok voltak. Ezt csak azért írom, hogy felkészítselek, hogy mire számíts ha szakembert hívsz. Ma lenne amúgy vagy 1 milla alsóhangon ugyanez a muri.
2021. nov. 6. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!