Élénk narancs színű konyhába milyen színű csempe illene?
Huu
Már igy is jó sötét lehet. A fekete bútorhoz fehér falat tettem volna és bármilyen színű csempe ment volna.
Így csakis fehéret tennék
#2 A kérdező nem divatozni akar, hanem élni a lakásában. A „legyen minden kórházfehér”, ami most megy, nem az egyediség csúcsa, hanem ugyanúgy csak egy divat, mint régen a színes.
Én magamtól azt mondtam volna, hogy a fekete és narancssárga mellé nem tenném be harmadik színnek a fehéret, de most ránéztem google-ban, és elképesztően jól tud kinézni, írd be képkeresőbe, hogy orange kitchen with black cabinets és szemezgess ötleteket. Jó munkát!
"orange kitchen with black cabinets" - egyes magyar emberek hogy rá vannak kattanva az angolra! 🤦♂️ Mint ha magyar oldalakon nem lehetne ilyeneket találni!
Amúgy nemrég láttam ezt az eladó családi ház hirdetést, ami eléggé harsányan színes. Ott a konyhában véletlenül pont narancssárga a fal, és sima fehér csempe van rajta, csak annyival rosszabb, hogy ott piros a konyhabútor, ami így kontraszt helyett inkább jobban beleolvad a színvilágba! (8. kép)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!