Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 2 padlószőnyeg nem maradhat a...

2 padlószőnyeg nem maradhat a laminált padló alatt, ugye?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen vékonyabb filc,legalul, azt mindenképpen alatta hagynàm, de van egy vastagabb, (nem annyira, d azért vastagabb) gondolom,az nem maradhat. Csak gondoltam, addig felszedem, mire jönnek, nem akarom, hogy a felszedésért is felszàmoljanak..

Köszi előre is!

2021. okt. 2. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne maradhatna? Azt csak re döntöd el.

Jó hang és hőszigetelő.

2021. okt. 2. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, csak hogy lehet-e, nem túl sok-e az alà...
2021. okt. 2. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam is így van évek óta.

Viszont nem is érdekelt, hogy mások mit mondanak.

2021. okt. 2. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nem tudom, én csak neten olvasgattam, ott azt írtàk, hogy fel kell alóla szedni a padlószőnyeget, de nem lenne rossz, ha maradhatna, màr csak azért sem, mert elég hideg szoba, így is.. Igazàból, gondoltam rà, hogy megpróbálom magam lerakni, de nőként nem tudom, mennyire sikerülne ez, még soha nem csináltam ilyet..
2021. okt. 2. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy ügyes nő többre mehet mint egy béna férfi.

Amúgy dugig van a YouTube ilyen videókkal, nézzed meg őket.

Pl. itt is tesznek alá:

[link]

2021. okt. 2. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Jó lenne, ha sikerülne... Itt nem vinyl-t raknak a videón, vagy az annyiban nem különbözik? Azt nem tudom,mivel tudnám elvàgni, mert elvileg van valamilyen elektromos fűrészünk, de azt nem igazán merem hasznàlni, mert nem értek hozzá.
2021. okt. 3. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!