Ezt a falat átfestenéd, vagy tetszik?
Én át festeném. De amúgy aki szereti a zöldet annak jó. Engem nem zavar, csak magamnak nem kéne. A csillárnál a stukkó az ami zavaró a szemnek. Bár én eleve polisztirolt nem rakattam sehová, nálam a mennyezeten körbe és a csillárnál is gipsz stukkók vannak. 16 éve már, örök darabok, nem repedeznek és nem fakulnak meg.
A falat szeretem, ha színes, nekem is az, de inkább a narancs, a sárga és a piros az ami bejön, vagy a rózsaszín. Nálam ezek a színek vannak, Velencei stílusban, szintén 16 éve (akkor építkeztünk).
Szóval én azt mondom, hogy a fal színe maradhat, ha egyébként szép, egységes, a stukkóval kezdj valamit.
Kérdésre a válasz: mindenképp átfesteném mert nagyon túlzás.
Én az ablak és az ajtó falát (mennyezettel együtt) fehérre festeném, a másik 2 falnak adnék színt, egy világosabb cappuchino barnát, ami passzol a sok fához a szobában.
A lámpát és a hungarocellt eltüntetném, mert az ocsmány. Néhány nagyobb vászonkép a falra, hogy kompenzálja az ürességet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!