Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ezt a falat átfestenéd, vagy...

Ezt a falat átfestenéd, vagy tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. szept. 30. 16:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztó így és sok. Hamar meg lehet unni, mert minden és mindenki zöldesnek hat, ahogy visszaveri a fényt. A színes stukkó miatt meg kicsit cigányos és arról már lehetetlenség lesz leszedni, annyi réteg fehér kell rá, hogy mire befogja, a minta nem fog látszani, lecsiszolni meg szívás. Az ennyire élénk színek csak akkor jók, ha a lakás berendezése is tervezetten egyedi, átgondoltan illeszkedik hozzá (pl. [link] vagy [link] - különben csak az összevisszaságot, rendetlenség érzését növeli. Itt nem illik ez a zöld se a padlóhoz, se az ablakkeretekhez és az alattuk beépített izékhez meg a konvektorhoz (se azok egymáshoz).
2021. okt. 4. 13:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Én át festeném. De amúgy aki szereti a zöldet annak jó. Engem nem zavar, csak magamnak nem kéne. A csillárnál a stukkó az ami zavaró a szemnek. Bár én eleve polisztirolt nem rakattam sehová, nálam a mennyezeten körbe és a csillárnál is gipsz stukkók vannak. 16 éve már, örök darabok, nem repedeznek és nem fakulnak meg.

A falat szeretem, ha színes, nekem is az, de inkább a narancs, a sárga és a piros az ami bejön, vagy a rózsaszín. Nálam ezek a színek vannak, Velencei stílusban, szintén 16 éve (akkor építkeztünk).

Szóval én azt mondom, hogy a fal színe maradhat, ha egyébként szép, egységes, a stukkóval kezdj valamit.

2021. okt. 4. 15:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdésre a válasz: mindenképp átfesteném mert nagyon túlzás.

Én az ablak és az ajtó falát (mennyezettel együtt) fehérre festeném, a másik 2 falnak adnék színt, egy világosabb cappuchino barnát, ami passzol a sok fához a szobában.

A lámpát és a hungarocellt eltüntetném, mert az ocsmány. Néhány nagyobb vászonkép a falra, hogy kompenzálja az ürességet. :)

2021. okt. 17. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!