Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi időbe telik míg egy...

Mennyi időbe telik míg egy Budapesten lévő társasházban 20 amperről 3x20 amperre bővítik az elektromos hálózatot?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 09:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, most megfogtál. Az az igazság, hogy mi a házat teljesen átvezetékeltettük, az volt kb. 3 nap, 4. nap volt a teljesítménynövelés, ahhoz hoztak egy új villanyórát, berakták, plombálták. Azt hittem, csak a teljesítmény-bővítés munkálatának időtartamát kérdezi a kérdező.
2021. szept. 13. 16:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Az átvezetékelés ideje nem lényeges nekem. Az érdekelne, hogy miután megigénylem a bővítést, mennyi idő alatt jönnek bővitik ki ténylegesen.
2021. szept. 13. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az óraszekrény alkalmas, fizikailag 1-2 órahossza.

Óra és kismegszakító csere - nem egy nagy meló.

Viszont az engedélykérés és megvalósítás közti idő bizonytalan, de néhány hét.

Engedélyes villanyszerelő sokat tud segíteni.

2021. szept. 14. 05:28
 14/14 anonim ***** válasza:

A mérőszekrény 99%, hogy nem alkalmas, mivel jelenleg 1 fázisú mérő van, és 3 fázist szeretne. Persze van néhány ritka kivétel, amikor 1 fázisú mérő van a 3 fázisú szekrényben, faterom is így építtette ki, gondolva a jövőre. Nem tudom, hogy a szolgáltató hogy fogadta így el, de így van.

Sok helyen meg amúgy még mindig csak egy guman táblán van a mérő, szekrény nélkül. Azt mindenképp szabványosítani kell bővítésnél.

2021. szept. 14. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!