Normát PUR hab jó hozzá?
Figyelt kérdés
Műanyag párkány felrakásához jó a megmaradt purhab...vagy mindenképpen ragasztó habot használjak?2021. szept. 9. 07:18
A kérdező szavazást indított:
Jó a hagyományos.
Mindenképp ragasztó hab.
5 szavazat
1/6 anonim válasza:
A Pur hab dagad, felnyomhatja a párkányt.
2/6 anonim válasza:
jó a megmaradt pur hab, de mint előttem írták, az dagad kötés közben. Ezért javasolja a gyártó a leterhelését annak, amit felemelhet. Így a párkányt is valamivel terhelni kell...például egy deszkárateszel valamit(vízzel teli edényeket, stb)
3/6 mindentudó99 válasza:
Én csemperagasztóval csináltam. Csináld inkább hozzá való pur habbal. A másik kidagad elég lesz leszedni a párkányról.
6/6 anonim válasza:
Lehet valami nem sima felületen odaszorult vagy ilyesmi, de a cementes cuccok műanyag ragasztására nem alkalmasak. Ha neked eddig nem vált le, akkor az a szerencse hatása lehet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!