Létezik, hogy 1 nm tisztasági falfestés 7.500 Ft?
Figyelt kérdés
Munkadíj 2-4 e + anyag 2.000-3500.- (Holló Bt.)2021. szept. 8. 19:22
1/15 anonim válasza:
Ezt most sokallod vagy keveselled?
2/15 anonim válasza:
Ha csak tisztasagi falfestes, akkor csinald meg magad ... aztan majd kiderul, hogy mennyivel volt olcsobb igy.
3/15 anonim válasza:
Az anyag (anyag 2.000-3500) biztosan nincs ennyi még ha minden nm-re számit egy henger felhasználását is.
5/15 A kérdező kommentje:
A Holló Bt. weblapján ennyi :-)
2: Az összes barátnőm maga festette a szobát, konyhát... kevesebből kijött, és igen, egész jó lett.
2021. szept. 8. 20:55
6/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy tisztasági festés alatt egyszerű mész- vagy diszperziós festékre gondolsz vagy olyan antibakteriális összetevőkkel adagolt festékre, ami megfelel a szigorúbb egészségügyi intézmények (kórházak intenzív osztályai, műtők) követelményeinek is.
8/15 mindentudó99 válasza:
Nézd ha nem magad csinálod akkor drága . Számold ki ők adóznak alkalmazottat fizetnek legyen ugye haszna is. Kiszállás . Stb. Van aki kifizeti mert nem számít. Én nem fizetnék ki ennyit mert nincs ennyi felesleges pénzem. Az egész házam kifestettem 120 ezer forintból moost nemrég. Igaz egy hét festés takarítás volt. Jó minőségű előre kevert festékkel. 110m2-es ház. És ezt is sokalltam. Legközelebb magamnak keverem a színt úgy olcsóbb.
9/15 anonim válasza:
7500 ft/ m²? Mi az jo ég? Arannyal kenik be?
10/15 anonim válasza:
"ők adóznak alkalmazottat fizetnek legyen ugye haszna is. Kiszállás . Stb." - és reálisan gondolkodva ezek a megrendelőt miért érdekeljék?? Főleg a kiszállás - nehogy már az utazást is térítse a megrendelő, az kb. mindenkinek ugyanannyi költség! A lényeget nézve falfestéshez k#rva drága, szerintem is kérj több helyről árajánlatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!