Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Rá lehet-e festeni a régi...

Krosszarcu kérdése:

Rá lehet-e festeni a régi tapétára?

Figyelt kérdés
Ez kb 40 éves és koszos poros néhány helyen repedt. Nem akarom letépni a régit mert a tapétázáshoz nem értek csak a hengerezéshez, de azt se akarom hogy az új festék leszakítsa a tapétát. ?? Kell- mondjuk alapozni?

2021. aug. 23. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már repedt néhány helyen, akkor nem, ott lehet leválik festés után, egyébként rá lehetne festeni, nálunk is többször volt már festve, de itt ép volt a tapéta.
2021. aug. 23. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Levakarod a tapétát, gletteled, csiszolod, fested. Én tuti nem festenék rá...
2021. aug. 23. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ilyen állapotú, leválik a festéstől, ha meg mégse, újonnan festve még jobban látszani fognak az egyenetlenségei. Egyébként nem kell nekiállni tépni, hanem pont úgy kell leszedni, hogy bevizezed és vársz pár órát, hogy megszívja magát, aztán óvatosan onnan kezded, ahol könnyebben jön. Mint amikor befőttes-üveg címkét szedsz le :)
2021. aug. 23. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen leöntöttem vízzel vakolás miatt és jön lefele.
2021. aug. 23. 19:15
 5/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Van festhető és nem festhető tapéta.
2021. aug. 23. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!