WC kicserélése hogyan zajlik? Elsősorban ha szakembert kérek meg rá, mennyibe fog ez fájni nekem? Magáról a fajanszról van szó
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 21:35
1/5 anonim válasza:
Nincs benne semmi extra, én magamnak cseréltem. A régit megkoppintottam kalapáccsal és már tört is, nem is gondolná az ember, hogy ennyire törékeny. Megtisztítottam a helyét, és kapott új tömítéseket mint alul mint pedig hátul, aztán F.B.S ragasztóval leragasztottam az újat. Tökéletesen fogja azóta is, nem mozdult meg.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi!!!!!
2021. aug. 21. 22:42
3/5 anonim válasza:
Csak a rögzítésre ügyelj. Nekem egy -mint kiderült- Mekk mester csinálta, és első kakkantás után, amikor a papírmunkát végeztem, konkrétan sikerült a vékony és rövid tipliket kihúzni a padlóból azzal a mozdulattal, hogy oldalra dőltem, ergo felborultam a csészével együtt. És akkor még csak 71 kiló voltam (jó, most is csak 90). Utána én magam fúrtam be, hosszabb és vastagabb tiplivel. Azóta jó.
4/5 anonim válasza:
Mi is pont most újítjuk fel a wc-t. Nekem a vízvezeték szerelő azt mondta, 15 ezerért kicseréli a wc-t. Először eljön megnézni a régi wc-t, hogy van beszerelve, milyen a csatlakozása és megnézi az újat is (amit én az interneten vásároltam), mert csak így tudja milyen eszközökre, tömítésre lesz szükség. Azokat ő megveszi és másnap jön beszerelni az új wc-t. Szóval ha a munkadíj a kérdés, 15-20 ezerért már beszerelik neked.
5/5 A kérdező kommentje:
de jó, nagyon köszi 🤩🤩
2021. aug. 23. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!