Földszinti lakásnál alakíthatok ki másik bejárati lehetőséget?
Van egy földszinti lakásom, aminek a bejárata zárt lépcsőházból nyílik.
Kérlek, tekintsetek el mindentől, legyen az mindegy, hogy ezt én miért akarom. Csak az alábbi kérdésre válaszoljatok:
Megtehetem azt, hogy kialakítok egy bejáratot a ház homlokzati részén és lezárom azt a bejáratot, ami a lépcsőházból nyílik?
Tudom, földhivatal, lakók beleegyezése, stb minden isten faxa kellhet, csak ennyit akarok tudni:
Lehetséges vagy sem?
Izé, elfelejtettem leírni, hogy Tégla építésű a társasház. Szóval annyira nem kellene barmolni a fallal, mint egy panelban.
Gyakorlatilag miért lenne lehetetlen?
Asszem 20 lakás van ebben a társasházban, földszint + 4 emelet. Nem úgy ismertem meg őket, hogy na most jól kibaxnának velem egy aláírással. Amúgy ezt a kérdésben is leírtam : D
"Tudom, földhivatal, lakók beleegyezése", természetesen gyorsan le kellett írni.
Valaki írta, hogy nem olcsó mulatság.
Mennyi lenne kb.?
Befazalni egy kb. ajtónyi területet, egy ugyanolyat ajtónyi lukat kialakítani másik szobában, ajtó betétele, azt a költség ennyi, nem? Esetleg a földhivatalban vagy valahol máshol ilyen építkezési cuccosnál kérhetnek még el pénzt xy módosításért, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!