Lehet panelban a wc alrébb helyezni?
Minden megoldható,csak legyen rá pénzed. Ha a lefolyás(gravitáció) ezt megengedi estedben,akkor simán,ki csövezve 110mm idomokkal.
Ha nem -->
Akkor a darálós wc-t,oda teszed a lakásban ahová akarod. A Csésze mögött egy kis dobozka van,mely egy darálós ami egyben emelő szivattyút tartalmaz. Áram kell neki,és a kimeneti csőve 50mm,és oda vezeted ahová akarod. A Használatkor/lehúzáskor kis búgás van a dobozból.
hagyományosat szeretnék. vékonyak a falak 4cm esek s le lesz az bontva s máshogy lesz stb.
jól keresek.
sose halottam darálósról.ha árammal megy akkor nem kell.
a padló nincs még járólapozva, linóleum van mert még senki nem újította fel. csak albérlők voltak elöttem. saját pénzből vetem stb. szóval valamelyest sztem lehet vésni a betont. az ajtök küszöbe is be van vésve ( ezt onnan tudom h kettő ajtót már lebontottam.)
szóval ha a betont alul bevésetem annyira mint az ajtók esetében a küszöbök, s becsöveztetem...akkor az úgy jó lesz szerintetek?
vagy maradjon ott a wc, s legfeljebb csak a másik irányban helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!