Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lehet panelban a wc alrébb...

Lehet panelban a wc alrébb helyezni?

Figyelt kérdés
a mostanit kicserélném, de nem szeretném ugyanoda. kb. 50cm-el hátrébb és 40cm-el balrább. egyik ismerősöm aztmondta h lehet. azt is h bárhova tehetem, de nem vagyok biztos benne h jól tudja. a vízszerelő előtt tudni szeretném.
2021. júl. 18. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
"alrébb" azt jelenti, hogy lejjebb is?
2021. júl. 18. 15:45
 2/11 A kérdező kommentje:
nem lejjebb. hátrébb és oldalrább.
2021. júl. 18. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudod megcsinálni, mivel az alattad/ feletted lévő lakásokkal közösek a bekötési pontok. Az aljzat meg nem alkalmas arra hogy oda új csatornát véssenek amivel a csatlakozási pontig tudod vezetni a csöveket. De nem is értem, mi az hogy hátrébb. A WC mindenhol a falnál van, azt hátrébb nem igen lehet tenni, pláne nem fél méterrel.
2021. júl. 18. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Minden megoldható,csak legyen rá pénzed. Ha a lefolyás(gravitáció) ezt megengedi estedben,akkor simán,ki csövezve 110mm idomokkal.

Ha nem -->

Akkor a darálós wc-t,oda teszed a lakásban ahová akarod. A Csésze mögött egy kis dobozka van,mely egy darálós ami egyben emelő szivattyút tartalmaz. Áram kell neki,és a kimeneti csőve 50mm,és oda vezeted ahová akarod. A Használatkor/lehúzáskor kis búgás van a dobozból.

2021. júl. 18. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
darálós wc-t bárhova lehet tenni, a hagyományosat nem érdemes mert nem megy le esetleg a végterméked.
2021. júl. 18. 17:09
 6/11 A kérdező kommentje:

hagyományosat szeretnék. vékonyak a falak 4cm esek s le lesz az bontva s máshogy lesz stb.

jól keresek.

sose halottam darálósról.ha árammal megy akkor nem kell.

2021. júl. 18. 17:17
 7/11 A kérdező kommentje:

a padló nincs még járólapozva, linóleum van mert még senki nem újította fel. csak albérlők voltak elöttem. saját pénzből vetem stb. szóval valamelyest sztem lehet vésni a betont. az ajtök küszöbe is be van vésve ( ezt onnan tudom h kettő ajtót már lebontottam.)

szóval ha a betont alul bevésetem annyira mint az ajtók esetében a küszöbök, s becsöveztetem...akkor az úgy jó lesz szerintetek?

vagy maradjon ott a wc, s legfeljebb csak a másik irányban helyezkedik el.

2021. júl. 18. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:
bár ha a másik irányban lesz akkor ott a radiátor csövek vannak. mindenképp úgy akarom ahogy leírtam, max nem 40 s 50 cm, hanem kb 20
2021. júl. 18. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
darálós wct soha az életbe! baromi hangos tud lenni (2höz volt szerencsém, az egyik olyan volt hogy minden egyes alkalommal ugrottam egyet mikor darált), mindentől is elromlik, ami azt jelenti higy amíg nem jön a szerelő, nem tudod használni a wct.
2021. júl. 18. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt várd a megoldást. Tessék vizessel beszélni. Lehet nem is egy el sem fogja vállalni.
2021. júl. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!