Akik családi házban laknak, miért mondják mindig, hogy annyi munka van a ház körül? Pontosan milyen munkák és milyen időközönként?
már nevettem a kommentek olvasása végén...milyen ismerős tevékenység valamennyi..ezekből nekem is kijut, ha tetszik, ha nem.
Azt elismerem, hogy csak én vagyok ilyen helyzetben, körülöttem a gazdagok mindenhez értő kertészeket alkalmaznak. Azok megoldanak mindent, amit fentebb leírtak a hozzászólók.
Azért óriási különbség van nem csak a cs. házak között, hanem a választott vagy a szülőktől megörökölt életmódok között is.
Van aki a saját házának a "rabszolgája" és minden szabadidejét lekötik a ház körüli állandó teendők. Ha nincsen, akkor is talál magának. Ültet, gazol, permetez, fát hasogat, javít, fest, állatokat tart stb...stb... és egy perc szabadideje sincsen.
Az ismerősömék pl. azért nem mentek még el soha nyaralni, mert mi lesz az állataikkal, meg a növényekkel?? Miközben csak két kutyájuk, két macskájuk meg egy tenyérnyi konyhakertjük van.
Azután van aki úgy használja a házát mint egy nyaralót.
Pázsit van, díszkert és medence.
Az automata locsoló sem egy ördöngősség, ráadásul jóval gazdaságosabb mint órákig állni a slag végén.
A füvet kb. két hetente lenyírja az ember ami kb. egy órás tili-tolizás.
A többi idejét meg eltölti medencézéssel, bográcsozással meg grillezéssel.
Vagyis mindenki maga dönt, hogy melyik életmódot választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!