Van női kőműves? Pasikat nem szívesen engednék a lakásba, és szeretnék felújíttatni.
Igen 😁 igy szerettem volna.
De egyébként azóta találtam normális, szimpatikus szakikat, úgyhogy minden happy 😀
Nem mindegy hogy nő vagy férfi, ha érti a dolgát? És aki tényleg ért hozzá, azzal rossz tapasztalat nem igazán lehet, elképzelhető hogy eddig szakrmberek helyett csak kontár ezermesterekkel volt dolgod, és innét a bizalmatlanság!
Szóval a nemnek ehhez semmi köze, hacsak nem attól félsz, hogy meglesnek fürdés vagy öltözködés közben, miközben másik helyiségben megy a munka! 🤣
De mostanában amúgy se nagyon lehet találni kőművest, mindegyik nagyon elfoglalt, ha most találnál olyat, aki vállalja a megbizatást, akkor is legkorábban csak 3-4 hónap múlva tudna kezdeni!
Azert nem akartam pasikat beengedni, mert legutobb a festo is beprobalkozott nalam, alig tudtam levakarni magamrol, hetekig hivogatott kesobb is...
Persze tudom h nem mindegyik ilyen, de mar felek... 😀
De mint irtam, talaltam ismeros altal rendes szakikat, jovo heten kezdenek🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!