Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Felújítani egy kb hatvan éves épületet, vagy építkezni? Mi baj lehet egy hatvan éves házzal?2021. jún. 17. 11:46
1/4 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik egy régi ház, rengeteget kéne költeni rá (tető, belső új burkolatok, szigetelés) , de a környék és a terület engem megfogott, ezzel álmodtam, csak erre tudok gondolni. Férjem szerint régi a ház, és ő ennyit nem fog kifizetni.
2021. jún. 17. 11:49
2/4 anonim válasza:
Amennyiért veszed, ugyanannyit kell rá költeni. Ha megéri hajrá.
3/4 anonim válasza:
Ha a szerkezeten (alap, falak) kívül gyakorlatilag mindent cserélni kell, az többe fog kerülni vételárral együtt mintha építkeznél. Csak akkor éri meg, ha valami extrát tud a régi (olyan helyen van ahol nem tudsz építési telket venni, olyan az elhelyezkedése a telken amit ma már nem engedélyeznek, szentimentális értéke van számodra...)
4/4 mindentudó99 válasza:
Ahoz látnunk kellene a házat. 60 éves akár vizes is lehet. Azt megszüntetni iszonyat pénz. Ha vizesek a falak kár is megvenni. De lehet az egy száraz Kádár kocka is. Meg hát az ár se mindegy. Ilyen háznál a falak maradnak mindent cserélni kell. Pontos költségvetés kell melyik éri meg jobban. Legalább a tető jó lenne de ha az egészet le kell dobni akkor eszi a fene az egészet nem biztos hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!