Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az okos kapu nyitó hozzá...

Az okos kapu nyitó hozzá építhető meglevő kapunyitohoz?

Figyelt kérdés

Vagy jobb teljesen újat beszereltetni, illetve nem vagyok megelegedve az ennyemmel, mar regi.

Nemrég ismerkedtem meg az okos telefon, órákkal, középkorú vagyok es egyszeruen, imadom az uj technológiát! De sajnos nem értek hozzá. Szeretnék mobillal nyithato autós kaoubeallot a kertembe!

Budapesten ajánlanátok valakit aki ezzel foglalkozik?

#kapu #garázs #okos #Kapunyito #Okos kapu nyitó
2021. jún. 16. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Szaré-húgyé lehet venni ilyen sim-kártyás meg wifis modulokat, gyakorlatilag nemigen van akadálya, hogy ilyen vezérelje a nyitást. Kérdés, hogy van-e értelme? Szeretnél cslskit távolról beengedni? Vagy csak magadnak nyitnád így? Mert arra tökéletes a távirányító.
2021. jún. 16. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
"valakit"
2021. jún. 16. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Főleg ezert szeretnem, mert most ki kell sétálni, ha kiszeretnem nyitni valakinek
2021. jún. 16. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért kellene? Kívül esik a távirányító hatótáván? Ha igen, akkor persze ez is lehet egy megoldás.
2021. jún. 16. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra a sima távirányító is tökéletes. A telefonos csoda annyit tud pluszba, hogy a munkahelyedről is be tudod engedni a postást, hogy az ajtóhoz betegye a csomagot, vagy hasonlók.
2021. jún. 16. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én kapum úgy működik, hogy a lakásból is tudom egy nyomógombbal nyitni-csukni a kaput, nem csak távirányítóval. A vezérlőn van egy csoki, abba kell bekötni azt a kéteres madzagot, amit bármeddig elvezethetsz, onnan kapcsolhatod.

Ha kilátsz a kapura a lakásból(nekem 50 méter),akkor ez a vezetékes megoldás is jó, bár a távirányító is néha nyit(néha nem, sok neki az 50 m)

A kérdésedre válaszolva: új vezérlés kell, ha SIM kártyást akarsz.

2021. jún. 16. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!