Ezt hány nap alatt lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Fürdőbe szeretnék egy büfét berakatni plusz a kádat cserélném ilyen walk in zuhanyzóra. Egy szakembernek mennyi idő ez? 1-2 nap alatt kész van vele?2021. jún. 15. 16:33
1/11 A kérdező kommentje:
Jaj, nem büfét XD bidét akartam írni csak a telefon kijavította.
2021. jún. 15. 16:34
2/11 anonim válasza:
Szerintem kész lenne vele. Vízcső odavezetése, bidé beültetése a talajba, vízelvezetés, némi kőműves munka. A szaki megmondja, ha rákérdezel.
3/11 anonim válasza:
Csak európában tudták az emberekre tukmálni a bidét és a wc kefét és nem azért mert máshol igénytelenek lenének ...
De a wc re is tehető bidés ülőke ha nagyon kell ...
4/11 anonim válasza:
#3,
láttál már bidét működni? Használtad? Egy ülőke lenen a különbség a WC-csészétől? Na ne mondd, mert még véletlenül elhiszem!
5/11 anonim válasza:
Valoban van wc-be szerelheto bidet, illetve olyan wc is ami gyarilag 2in1, mindketto olcsobb es joval egyszerubben kivitelezheto. Szerintem amugy 1-2nap nem realis.
7/11 anonim válasza:
A gépészet 1 nap bontás + 1 nap alapszerelés+1 nap szerelvényezés+ vásárlás+ kötelező szívás+1 nap
Én 4 napot mondanék.
9/11 anonim válasza:
A büfén én is fellelkesültem :-)
10/11 mindentudó99 válasza:
A büféhez személyzet is kellene aki kiszolgál míg fürdesz . De ha igényled kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!