Tetőjavítás után hogyan tudom ellenőrizni, hogy remélhetőleg nem fog beázni?
Figyelt kérdés
Ha jól látom most nem várható eső2021. jún. 15. 10:13
1/5 anonim válasza:
Slaggal megöntözöd...
De hát milyen tető az, hogy nem látni, hogy merre lejt, ill. hiányos-e?
2/5 A kérdező kommentje:
A lejtési rányajól látható, de vannak kémények és egyéb gépezetek, amik megszakítják. Eredetileg "szakszerűen" kiszilozták. A szilo azonban az évek alatt eltűnt. Most módosítottak a bádogon, és újraszilozták (gondolom az sem örök élet)
2021. jún. 15. 11:46
3/5 anonim válasza:
A tetőjavítás ezért problémás mert messziről is odafolyhat a víz, nem a beázás felett van sokszor a probléma. Főleg a horg.bádoglemez, az aztán bárhova elvezeti a vizet. Akár egy 15 méteres vápa alján is végigfolyhat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem előre nem nagyon tudod letesztelni, hacsaknem tényleg a slaggal, ahogy írták.
Hétfő este nagy eső lesz, akkor érdemes alaposan körülnézned.
Macerás, ha fólia van a fedés alatt, de próbálkozni kell, megnézni ahol csak lehet.
Ha konkrétan egy hely zavar, akkor én még raknék szilót pluszban. Több sziló még sosem okozott gondot sehol.
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta egyszer már javították.Várom a következő kört, de beállt a "nem csinálom meg, mert nem fizetsz és nem fizetek, mert nem csináltad meg" patt helyzet.
2021. júl. 20. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!