Régi, elöregedett gittű ablakszárnyat hogyan újítanál fel?
1: Ilyen munkát vállal valaki?
Mennyibe jön ki kb.?
Én, ha már bajlódom vele, akkor üvegessel hőszigetelt üveget tetetnék bele. Ha kevés pénzzel gazdálkodom, akkor ablakonként (vagy helyiségenként) Aztán ő a rögzítést (gittelés) is megoldja.
Nálunk ez a terv.
"Én, ha már bajlódom vele, akkor üvegessel hőszigetelt üveget tetetnék bele."
Azzal mindenképpen érdemes számolni, hogy a keret nem biztos, hogy elbírja a hőszigetelt dupla üveg súlyát!!
3-as vagyok
Hát a mieink biztos elbírják és ezt nem én mondom, hanem szakember.
Nem valami korhadt, foszlott ősöreg vályogház ablakairól van szó esetünkben, amit a 8 réteg festék tart egyben.
De tény, hogy a Kérdező ablakait nem ismerem, csak mint lehetőséget említettem.
Oké!
A tiéteket az természetesen kivétel.
Viszont általában nem erre a súlyra méretezték a még gittelt fa ablakszárnyakat és előbb-utóbb lógni fognak.
Sokszor még az új vasalt műanyagablakszárnyak is lógnak már egy-két év után.
De hajrá!
Annyira nincs kedvem veled vitatkozni a MI ABLAKAINKRÓL, így nem is teszem. Ellenben felteszek neked néhány szakértő linket, kizárólag abból a célból, hogy okosodj és ne égesd magad rommá szakszerűtlen hozzászólásokkal!
Szívesen!:)
Jó.jó én elhiszem, hogy én és a fenti szakemberek mind hülyék, veled ellentétben és mielőtt leírták a véleményüket, illet volna téged megkérdezni, de mit tehetünk, ez a hajó már elment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!