Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Debreceni Jola szaküzletről...

Debreceni Jola szaküzletről vélemény?

Figyelt kérdés

Nagyon sok rosszat olvastam a Jola-ról,de nem kifejezetten a debreceni szaküzletről illetve dolgozóiról!

Akiknek van velük kapcsolatban véleményük kérem osszák meg!

Műanyag bejárati ajtót szeretnénk rendelni,beépítéssel.

2021. jún. 7. 17:28
 1/5 mindentudó99 ***** válasza:
Dunaújvárosit ismerem. A lábam be nem teszem oda többet.
2021. jún. 7. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja nálunk is kb szintén ez a helyzet 😄
2021. jún. 8. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan a dolgozókról nem akarok rosszat mondani, de 02.26.-án rendeltem meg 6 db beltéri ajtót. Május 12.-én ebből beépítettek 5-öt. A hatodikat még azóta sem sikerült, mert nem tudom, hogy rosszul mérték fel az ajtófélfát, vagy rosszul gyártották le, tény, hogy nem tudták beépíteni. Természetesen kiszedték azt az ajtót is, úgyhogy lassan két hónapja van a hálószobám ajtó nélkül, a legyártott új ajtó a spájzban várja, hogy a sürgősséggel újbóli gyártásra megrendelt ajtófélfa megérkezzen végre.

Azt mondták, hogy soron kivül beépítik, ha megjön.

Szerdán -sokadjára- felhívtam őket. Kiderült, hogy megérkezett, de hétfőnél hamarabb nem tudják beépíteni.

Hát ennyit a sürgősségről és a soronkivüliségről.

2021. júl. 2. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Azt elfelejtettem megírni, hogy ez konkrétan a debreceni Jola.

2021. júl. 2. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az egrieket ismerem. Arrogáns, flegma, nagyképü banda! Addig kedvesek veled, amíg fizetsz nekik, de ha problémát jelzel feléjük a munkájukkal kapcsolatban, stílust váltanak. Amúgy a munkájuk hanyag, igénytelen és rossz minőségű termékekkel dolgoznak. Az általuk beszerelt nyílászárókkal 1 éven belül háromszor volt gondunk, ebből egy ajtóval kétszer. Ja és a legszebb: írtam róluk egy negativ Google értékelest, erre az üzletvezető felhiv, hogy mit képzelek. Kerülje őket mindenki!
2021. okt. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!