Régi konyhai fa lambériát mivel tudnám lehetőleg 1 lépésben lefesteni fehérre?
Figyelt kérdés
Olyan festékre gondoltam ami előtt nem kell csiszolni meg alapozni, hanem egyből mehet rá. Az meg egyenesen csodás lenne ha még a cseresznye színű mdf konyhabútor ajtókat is le tudnám festeni ugyanazzal a festékkel :D2021. jún. 7. 12:48
2/28 anonim válasza:
Szerintem nem lehet megúszni a csiszolást. Lefestheted, de az első karcnál ki fog lógni alóla a régi festék.
3/28 anonim válasza:
Amit belinkeltél az nagyon jó. Rengeteg bútort, ajtót, keretet festettem már a legdrágább bútorfestékkel, alapozóval, mindennel de az obi-s 2 az 1-ben vizes zománc verhetetlen. Még a lakkozott tükörsima felületen is fentmarad gyönyörűen, csak zsírtalanítani kellett.
4/28 anonim válasza:
Én sötét fa színű konyhabútort is festettem vele hófehérre.
5/28 anonim válasza:
Mondjuk én a selyemfényű változatot használtam, de szerintem a fényes is ugyanilyen jó.
6/28 A kérdező kommentje:
Inkább én is a selyemfényűt szeretném most így belegondolva. Szóval azt mondjátok ezzel a konyhabútort is le lehet festeni normálisan kinézőre? Egyébként mennyire fed jól? 2 réteg elég?
2021. jún. 7. 14:31
7/28 A kérdező kommentje:
Ja meg a másik, hogy azt írja kb. 10m2/liter. Ezt 1 rétegben kell értelmezni?
2021. jún. 7. 14:49
8/28 anonim válasza:
Én 3 vékony réteg híve vagyok. Mivel nagy felújítás közepén vagyunk, ezért az anyagszükségletet meg nem mondom, mert tartok itthon vagy 15 literrel. De mindent le lehet vele festeni.
9/28 A kérdező kommentje:
Na jó akkor kezdetnek veszek 1 literrel aztán majd kiderül. Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 7. 17:49
10/28 anonim válasza:
Szívesen. Nem kell csiszolni, de hideg zsíroldóval érdemes mindent jól átsikálni. Vékony rétegekben dolgozz, a második már nagyon szép szokott lenni, a harmadik pedig csak ráadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!