Mire jó a mélytálcás zuhanykabin?
Figyelt kérdés
mármint mire használják azt? Feltölti az ember 30 centiig és áztatja a bokáját, és úgy zuhanyzik, vagy mire jó?2021. jún. 1. 13:34
2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag nagyjából olyan mint egy ülőkád.
Aki olyan alacsonyról fel tud kecmeregni, annak ez pl. gyógyászati célokból ülőfürdőként jól funkcionál. Ahogy írták, a gyerekek is szeretnek benne pancsolni. De pl. lehet benne ruhát áztatni (én szoktam)
3/5 anonim válasza:
Nem lesz csupa víz a fürdőszoba mikor nyitva van a zuhanykabin, a tálca fala felfogja.
4/5 anonim válasza:
Kevésbé pancsolsz ki. Lehet benne ruhát, szőnyeget mosni, áztatni, ha olyan nagyobb darab, amit kézzel kell. Gyereket vagy kutyát fürdetni. És szerintem a csak fenékmosás is egyszerűbb, ha nincs se kád, se bidé. :) Szóval mindenképp sokoldalúbb, mint egy lapos, hacsak nem esel át rajta :)
5/5 anonim válasza:
Gyereket, kutyát, macskát, alfelet, lakástextilt így könnyebb tisztítani benne, mint egy sima zuhanytálcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!