Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit feldobni a szobámat. Sajnos nincs túl jó állapotban a szoba. Elég csúnyán nézett ki a szoba,nincs túl sok pénzem. A plafon nagyon ramaty állapotban volt, raktam fel magamtól állmennyezetet de ügyetlen vagyok és elég csúnyácska lett. Bár jobb mint előtte volt. Tapétás a fal alapból. Szeretném majd kifesteni ha kicsit jobb idő lesz. Utána pedig szeretnék valamit rakni a falra ami eltereli a figyelmet arról hogy esetleg egyenletlen vagy a rosszul felrakott állmennyezetről is le tudja venni a figyelmet. Sok ötletem nincs hogy mit lehetne ezért jöttem segítségért hátha tudtok mondani olyan dolgot ami látványos és nem annyira drága. Kiskoromba tele volt a falam focis poszterekkel. Arra gondoltam csináltatnák egy nagy magyar válogatottas posztert vagy valami poszter féleséget és azt ki lehetne rakni de nem nagyon találtam olyan helyet ahol ezt csinálnák. Férfi vagyok szóval ilyen lepkéket meg hasonlókat nem szeretnék illetve mivel tapétás a fal és alapból is egyenletlen kicsit ezért ilyen falfestmény sem igazán jöhet szóba.2021. máj. 22. 20:45
1/1 anonim válasza:
Csinald meg normalisan, spot lampakat bele vagy valami ledes dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!